Stage Communicatie

Solliciteer nu

Stage Communicatie

Full-time · Amsterdam

Hou je van schrijven en ben je een aanpakker? Heb je affiniteit met wellness, sport mediatie en/of yoga? Word je blij van een organisatie met een stel eigenwijze mensen? Hou je van afwisseling? En werk je graag in een dynamische omgeving met een fijn team in een informele sfeer? Dan zoeken wij jou!

Wat ga je doen?

Inhoudelijk zoeken we iemand die één van onze nieuwe apps verder inhoudelijk kan verrijken. Deze app bevat nu vooral praktische ademhalingsoefeningen, maar we zoeken iemand die de oefeningen meer diepgang kan geven. Dus: als je deze oefening doet, wat voor een effect heeft dat op je lichaam? Hoe vaak en hoe lang moet je oefeningen doen om effect te betalen? Wat moet je doen als een oefening niet aanslaat? Kortom we zoeken iemand die zich deze materie eigen kan maken en het niet erg vindt om flink de diepte in te gaan.

Daarnaast vinden we het leuk als je onze social media kanalen gaat inrichten. Dus het posten, van video's en stories op social media: Twitter, Facebook, Instagram, YouTube… eigenlijk alles wat jij een geschikt medium vindt voor onze app. De focus van de opdracht ligt in eerste instantie echt op het beter inhoudelijk maken van de app! Is de inhoud in orde: pas dan gaan we lawaai maken op social media.

Het is een meewerkstage waarbij je zelfstandig aan de slag gaat op een webredactie met een team dat bestaat uit developers en designers. Als ons kantoor gesloten is in verband met corona, dan vindt de stagebegeleiding vooral online plaats en werk je gewoon lekker thuis. 

Wat vragen wij van jou?

  • Je bent bezig met een hbo-opleiding op het gebied van journalistiek/media/communicatie
  • Je kunt goed Engels schrijven, aangezien de app volledig Engelstalig is
  • Je kunt goed zelfstandig werken
  • Je bent creatief, leergierig en een aanpakker
  • Je kunt goed samenwerken in een klein team


Wat bieden we jou?

Een uitdagende, leerzame en veelzijdige meewerkstage onder begeleiding van een heel veelzijdig team.


En tenslotte de praktische zaken:

  • Start: zo snel mogelijk

  • Duur: minimaal 10 weken (afhankelijk van jouw stage wensen)

  • Stagevergoeding: €450,00 per maand

  • Werkschema: ma-vr, 40 uur per week


Interesse? Voor vragen over deze stage kun je terecht bij Daan Admiraal.

Daily culture