Team Lead Growth

Solliciteer nu

Team Lead Growth

FULL-TIME · AMSTERDAM


We horen je denken. “The Mobile Company? Waarschijnlijk een paar jongens die mobiele apps bouwen.” Dat doen wij. Sterker nog, we zijn er best goed in.

We waren een van de eersten die in de jaren negentig op de mobiele trein sprongen. Sommigen zagen een draadloze telefoon; we zagen technologie die de wereld zou veranderen. Sindsdien lopen we voorop bij alle grote mobiele doorbraken, van messaging tot mobiele websites en apps.

Fast-forward naar 25 jaar later. Nog steeds maken we graag elke dag impact met ons werk. Neem ons werk voor klanten als BVA Auctions, Oei ik groei, Eric’s New York, Intratuin en Waterkaarten. Topspelers die wij (inter)nationaal verder helpen groeien met een onvermoeibare focus op user data, metrics en agile werkwijze. Om deze ambities waar te blijven maken, zijn wij nu op zoek naar een Team Lead Growth. Ben jij geknipt voor deze uitdaging? Lees dan snel verder of solliciteer direct!


Wie ben jij?

Je bent een resultaatgerichte en proactieve Team Lead Growth. Een creatieve denker met een agile mindset en het vermogen om op meerdere niveaus te opereren. Samen met jouw team van digital experts ben jij verantwoordelijk voor het technische succes van de verschillende project die jij beheert. Daarbij behoud je altijd het overzicht, rapporteer je secuur en zorg je voor een geolied proces. Je hebt een scherp oog voor data, KPI’s en de ontwikkelingen in de markt. Zo weet jij jouw klanten als team continu te verrassen en te helpen hun business verder te laten groeien.

Jouw successen behaal je door nieuwe uitdagingen niet uit de weg te gaan; die omarm jij als kansen om verder te groeien. Je hebt een 'can-do'-mentaliteit en als er eens iets niet volgens plan gaat, motiveert dat jou om het de volgende keer nog beter te doen. Feedback gebruik je om jouw vaardigheden verder te ontwikkelen, en de prestaties van collega’s inspireren jou om continu het beste uit jezelf te blijven halen.


Een dag in het leven...

Jouw werkdag begint om half negen op kantoor, met een kop zwarte koffie achter je bureau. Vandaag heb je een volle agenda en dus duik je alvast in de data voor de klant met wie je straks een wekelijkse metrics call hebt staan. De app sessies zijn flink gestegen, en je checkt met de designer in jouw team of dit komt door de A/B test die jullie afgelopen week zijn gestart. Dan beantwoord je snel de meest dringende e-mails in je inbox, voor je om kwart over tien het hele team inbelt voor een stand-up. Om half elf staat een videocall gepland, nu met een sollicitant. Tijdens de nabespreking stuurt de Backend Developer jou wat vragen over zijn nieuwe taken, en je zet direct de juiste JIRA-tickets naar hem door zodat hij weer verder kan.

Terug aan je bureau schiet de Sales Director jou aan over de presentatie van morgen voor een nieuwe prospect. Je plant dertig minuten in voor een review; korte meetings houden je energie hoog. Tijdens de review lever jij relevante info aan en kom je actief met feedback waar de pitch nog strakker kan. Tijd voor lunch! Na afloop schuif je met je designer aan bij de metrics meeting met de klant. Je presenteert helder en beknopt jouw analyse, waarna je met elkaar en gewapend met gebruikersdata verder brainstormt. Het nieuwe design van het betaalscherm in de app laat goede eerste resultaten zien en die wil je snel verder testen. De output leg je na afloop vast in een e-mail naar de klant, en in nieuwe tickets voor de aankomende sprint.

Om half vier speel je een potje pingpong, waarna je vol energie weer in je mailbox duikt. Daar vind je een urgente vraag: een van jouw klanten lanceert binnenkort een online campagne, en de Marketing Manager wil weten of de app events correct worden getrackt. Geen probleem, je mailt haar meteen terug en plant een analytics sessie in voor morgen. Daarna schuif je aan bij jouw iOS Developer om een nieuwe app feature te testen. Je praat hem bij over jouw findings en beantwoordt wat brandende vragen in het Slack-kanaal van jouw team. Dan log je jouw uren voor de dag en fiets je met je collega’s richting de borrel van een nieuwe klant, terwijl jullie terugblikken op de podcast over mobile trends die jij gisteren hebt gedeeld in het team.


Wat breng je mee?

 • Bewezen ervaring in het opleveren van digitale projecten in een dynamische omgeving

 • Sterke communicatieve vaardigheden in het Nederlands en Engels

 • Ervaring met omvangrijke scope- en budgetspecificaties en deze kunnen vertalen naar een realistische planning

 • Helder en overtuigend kunnen presenteren van metrics en sprint-resultaten aan klanten en stakeholders

 • Voldoende vaardigheid met tools zoals JIRA, Confluence en andere projecttools

 • Een oprechte passie voor de digitale industrie, up-to-date met de nieuwste apps en het enthousiasme om continu te leren

 • Uitstekende projectmanagement-vaardigheden, met name gericht op Scrum of andere Agile-methoden

 • Een authentieke zelfstarter die snel kan schakelen tussen verschillende aandachtsgebieden

 • Een ondernemende ‘getting-things-done’ mentaliteit, en het enthousiasme om samen met je team tot het uiterste te kunnen gaan


Wat bieden wij jou?

 • Een marktconform salaris, een frisse (biologische) bedrijfslunch en leuke sociale evenementen
 • Een uitdagende kans om een ​​sleutelrol te spelen binnen een toonaangevend mobiel bureau
 • Een platte organisatie waar jouw goede ideeën snel werkelijkheid kunnen worden
 • Spraakmakende projecten die even divers als uitdagend zijn
 • Een ambitieus internationaal team dat ervoor zorgt dat er nooit een saai moment is
 • Veel manieren om verder te leren en professioneel te groeien
 • Een leuke en sociale werkomgeving in een van de mooiste kantoren van Amsterdam
 • Gedeeltelijk remote werken is geen probleem

STARTDATUM

Per direct 


What’s next?

Ben jij de nieuwe Team Lead Growth die wij zoeken? Twijfel dan niet en klik op ‘solliciteer nu’ om jezelf voor te stellen. Wij nemen dan op korte termijn contact met je op.

Solliciteer nu en we hopen je snel te ontmoeten!

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

We grow your mobile business.

Cultuur